Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

För smart verksamhetsutveckling

older | 1 | (Page 2)

  0 0

  Ett nytt samarbete mellan flera universitet ska stärka innovationskraften hos små och medelstora företag i Mellansverige.

  Nyheten Samarbete stärker innovationskraften dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Digitalisering handlar inte enbart om teknologi utan om att skapa maximal kundupplevelse. Det slår bloggaren och medgrundaren av konsultföretaget Viva Media, Arash Gilan, fast i ett blogginlägg.

  Nyheten Fyra tankar för att hänga med i digital utveckling dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Att involvera de anställda i ett företag fullt ut i nya Iso 9001:2015 har många fördelar och hjälper till att utveckla den enskildes arbete. Det menar Synergos Consultancy som gett ut boken Handy tips for a Stress-free audit.

  Nyheten Viktigt involvera personalen i nya Iso-standarden dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Nordiska chefer tror inte på traditionella, hierarkiska organisationsformer utan på mer flexibla organisationsformer för att nå digital framgång. Det visar konsultföretaget Hammer & Hansborgs Nordic Executive Survey.

  Nyheten Flexibilitet för digital utveckling dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0
 • 02/08/16--00:02: Skilj på brus och signal
 • Ligger du sömnlös över snåriga excelark och röda siffror? Är du bekymrad över hur du ska nå dina mål och öka produktiviteten? Då kanske du måste börja med att motivera dina medarbetare genom att kommunicera både bättre och tydligare.

  Nyheten Skilj på brus och signal dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Bokomslag InternrevisionInternrevision får en allt större betydelse för svenska företag och organisationer. Nu kommer för första gången en lärobok om internrevision på svenska, anpassad för en svensk publik.

  Nyheten Första läroboken om internrevision på svenska dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Kvalitetsproffset har överblicken och verktygen för att se till att verksamheten håller kursen.Att fånga ledningens intresse är nödvändigt för att kunna lyfta kvalitetsarbetet till nästa nivå. Här är sju anledningar till varför du som kvalitetsproffs bör ta plats i ledningsgruppen.

  Nyheten Därför ska kvalitet ta plats i ledningen dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Ledningsgrupper och styrelseledamöter är målgruppen för en ny Iso-standard om ”Den människocentrerade organisationen”. Standarden ska visa att det finns lönsamhet i att arbeta med till exempel tillgänglighet – och ekonomiska risker med att inte göra det.

  Nyheten Ny standard om människors behov och lönsamhet dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Anders Wikstöm, forskare och medgrundare till Prindit, vill påverka och förbättra förutsättningarna för innovation i en organisation genom datadrivet ledarskap.Med hjälp av en molntjänst som mäter, analyserar och kartlägger framgångsfaktorer har en rad Eskilstunaföretag förbättrat sin innovationsförmåga på nio av tio punkter – på tre månader.

  Nyheten Datadrivet ledarskap ökar innovationstakten dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Omslag Approximately rightVärderingar och siffror – det är grunden i den nya ledarskapsboken ”Approximately Right – aligning your numbers with your business”.

  Nyheten Värderingar och siffror vägen till framgång dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Kommunernas effektivitet har mätts på ett för enkelt sätt vilket har lett till fel slutsatser om vilka som är effektiva och inte. Det visar en rapport från Expertgruppen för Studier i Offentlig ekonomi, ESO. Nu finns underlag för att göra bättre mätningar och få bättre styrning.

  Nyheten Kommuners effektivitet har mätts fel dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Eva Hedensjö och Mari Hellblom från Nogap berättade om hur kvalitet och ekonomi behöver gå hand i hand.Nya Iso 9001 ger klara besked om att ledningssystemet ska vara integrerat med affärsprocesserna. Det kräver att kvalitet och ekonomi går hand i hand. På Kvalitetsmagasinet Live fick deltagarna tips för att lyckas.

  Nyheten Koppla samman kvalitet och ekonomi för bättre resultat dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Omslag Den nakna ledningsgruppenIdén med en tajt fast ledningsgrupp är föråldrad. Dagens komplexa och dynamiska organisatoriska landskap kräver nya synsätt på ledning. Det hävdar Magnus Dalsvall och Kjell Lindström i sin nya bok ”Den nakna ledningsgruppen”.

  Nyheten ”Ledningsgrupper äventyrar organisationers framtid” dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Många verksamheter är idag ensidigt effektiva och utnyttjar inte sin fulla potential, säger Martin Sköld, forskare vid Handelshögskolan som är aktuell med boken Dubbelt effektiv, konsten att få mycket att bli mer genom att använda mindre.Martin Sköld, docent på Handelshögskolan i Stockholm, är aktuell med en bok om hur företag kan lyckas med att både bli effektiva i volym och i kundanpassning – och dessutom förbruka mindre resurser.

  Nyheten Så kan företag bli dubbelt effektiva dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  – Jag tycker det är märkligt att vi inte har en mer positiv syn på snällhet i arbetslivet, säger Patrik Westander, vd och grundare av pr-byrån Westander.Genom att sätta snällheten i system kan ni öka företagets lönsamhet. Det anser Patrik Westander, medgrundare och vd på pr-byrån Westander. På Kvalitetsmagasinet Live gav han sju tips för att bygga en snällhetskultur på arbetsplatsen.

  Nyheten Så bygger ni en lönsam snällhetskultur dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Två kunder tillsammans med en tjänstemanSvenskt Kvalitetsindex, SKI, genomförde närmare 200 000 intervjuer under 2016. Den tydligaste trenden i undersökningarna är att service är på väg att bli den viktigaste leveransen.

  Nyheten Kundservice det nya svarta visar SKI:s sammanställning dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  – Tidigare hade vi fullt fokus på redovisningen, vi mäktade aldrig med analysen, säger Anders Dryselius och konstaterar att färre mätetal och mer tid för analys ger kommunledningen bättre förutsättningar att styra verksamheten.Från 3 600 olika mätetal till 36. Hylte kommun har gjort en storstädning bland siffror och nyckeltal och fått en bättre styrning på köpet.

  Nyheten Hylte rensade i sifferdjungeln dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Ersättningsprinciperna i vården behöver synliggöra och värdera innovationer, inte hämma dem. Annars får inte offentlig verksamhet det innovationsutrymme den behöver, konstaterar en ny rapport från den akademiska tankesmedjan Leading Health Care (LHC).

  Nyheten Innovation i vården kräver nya ersättningsmodeller dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  En ny svensk standard ska hjälpa organisationer att förebygga, upptäcka och hantera mutor.Ett ledningssystem mot mutor gör det lättare att ta ett proaktivt ansvar. Det konstaterar Swedish Standards Institute, Sis, som nu publicerar en helt ny standard på området.

  Nyheten Ny standard sätter stopp för mutor dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


  0 0

  Företag som arbetar långsiktigt med värderingar och företagskultur lyckas bättre än andra. Därför handlar rekrytering mindre om att hitta rätt kompetens och mer om att hitta personer som passar in i kulturen och värderingarna. Det menar Viveka Holm i en ny bok.

  Nyheten Rekrytera personer som passar in i företagskulturen dök först upp på Kvalitetsmagasinet.


older | 1 | (Page 2)